holding@kraemer.no

+47 77 66 35 80

Forsvaret velger Kraemer Maritime AS

Kommentarer (0) Pressemeldinger

Kraemer Maritime AS har vunnet kontrakt på leveranse av proviant og tjenester til alle Forsvarets fartøy. Kontrakten starter 1. februar og varer i tre år, med mulighet for ett års forlengelse. Med sine mange fartøyer innen de ulike våpengrener er Forsvaret en av de største maritime miljøene i Norge. Kontrakten er av betydelig størrelse over kontraktsperioden.

– Kraemer Maritime AS er valgt som leverandør etter å ha blitt vurdert opp mot hovedkriteriene, pris og kvalitet, og vist seg best på begge. Kravene fra forsvaret omfatter 62 detaljerte punkter fra samfunnsansvar til it-løsninger. For oss er det en stor anerkjennelse at vi kan levere de beste løsninger og produkter og samtidig vinne med konkurransedyktige priser, sier Salgssjef Fredrik Nilsen i Kraemer Maritime AS.

Kraemer Maritime er etablert med logistikkavdelinger i Hammerfest, Tromsø, Oslo, Bergen, Florø, Stavanger, Kristiansund og Ålesund. Selskapet hadde i 2001 12 ansatte og omsatte for 25 millioner. Selskapet har i dag 75 ansatte og omsatte i 2013 for i overkant av en halv milliard norske kroner. Kraemer Maritime AS har gjennom å bygge en landsdekkende kjede i Norge innen maritim forsyning og logistikk, blitt det naturlige førstevalget for maritime aktører i Norge. Kraemer Maritime er i dag ledende i Norge innen forsyning til skip og offshore installasjoner.

– Dette er en ny anerkjennelse av Kraemer Maritimes kundefokus, konkurransekraft og offensive satsing på utvikling av moderne forretningssystemer. Vi ser nå at utviklingen av avanserte digitale løsninger for service og leveranser bærer frukter. I det offentlige Norge, er Forsvaret langt framme på åta i bruk ny teknologi og digitalisering, noe som bidrar til å optimalisere samarbeidet, sier adm. dir. Kay Hugo Hanssen i Kraemer Maritime AS.

– Det gjør oss svært stolt at Kraemer Maritime, etter en så grundig evaluering, blir vurdert som best på alle tildelingskriterier. I Kraemer Maritime ser vi fram til åta fatt på oppgaven med å gi Forsvarets kvinner og menn den service og de produkter de trenger nasjonalt og internasjonalt, avslutter Hanssen.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:

Kay Hugo Hanssen
Adm. dir./CEO
E-post: kay.hugo@kraemer.no
On-Call: +47 481 55 990

Del på sosiale medier
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Stengt for kommentarer.