holding@kraemer.no

+47 77 66 35 80

Næringsprisen til Kraemer Maritime

Kommentarer er skrudd av for Næringsprisen til Kraemer Maritime Nyheter

En enstemmig jury har besluttet at Sparebank1 Nord-Norges Næringspris for 2008 skal tildeles Kraemer Maritime AS.

– Juryen berømmer prisvinneren for arbeidet som har restrukturert Kraemer Maritime fra lokal skipshandel til internasjonal leverandør av proviant og utstyr til offshore-, fiskeri- og cruisenæringen. Satsingen på innovative logistikkløsninger og nye IT-system har ført selskapet opp som den ledende aktøren innen maritim forsyning i Norge, sier banksjef Ole Jørgen Ørjavik i Sparebank1 Nord-Norge.

Kramer Maritime har hovedkontor i Tromsø og har på få år etablert seg med logistikkavdelinger i Hammerfest, Tromsø, Bergen, Stavanger, Kristiansund og Ålesund. Selskapet hadde i 2001 12 ansatte og omsatte for 25 millioner. Selskapet har i dag 70 ansatte og omsatte i 2007 for 380 millioner. Selskapet er en del av det tradisjonsrike Kræmer-konsernet i Tromsø som ble etablert i 1938 og som har 70 års jubileum i år.

– Bevisst og dristig satsing på utviklingen av Kræmer Maritime som kompetanseorganisasjon og Kraemer Maritimes utnyttelse av moderne teknologi, og elektronisk forretningsdrift, kan tjene som inspirasjon for andre virksomheter i landsdelen, sier Ole Jørgen Ørjavik.

– Vi er utrolig takknemlig og stolt over tildelingen fra Sparebank1 Nord-Norge. Det er en flott anerkjennelse til våre dyktige medarbeider som har stått på for å bygge dagens Kraemer Maritime, sier Kay Hugo Hanssen, administrerende direktør i Kraemer Maritime. – Vi er velsignet med eiere som har villet satse langsiktig og samtidig gitt oss rom til å være kreativ og gå nye veier, sier Hanssen.

– I Kraemer Maritime er vi allergisk mot aktivitet som ikke gir verdiskapning. Før var papirflytting og papirkvitteringer en vesentlig del av vår hverdag. Nå betjener vi underleverandører og kunder over hele verden nærmest uten bruk av papirer. Vi sparer miljøet og får fornøyde kunder, sier en stolt prisvinner.

Les artikkel i Nordlys

Del på sosiale medier
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Stengt for kommentarer.