holding@kraemer.no

+47 77 66 35 80

Nordområdesatsingen styrkes i Kraemer Maritime AS

Kommentarer er skrudd av for Nordområdesatsingen styrkes i Kraemer Maritime AS Pressemeldinger

Tromsøbaserte Kraemer Maritime AS tar steget inn i Øst-Finnmark og kjøper Unex Industri og Ship Supply AS i Kirkenes. Kraemer Maritime som omsatte for 600 millioner i 2013 satser på fortsatt vekst i nord.

– Skipshandel er en bransje i stadig endring. Markedet forandrer seg, og krav fra myndigheter og omgivelser forøvrig blir stadig mer omfattende. I lys av denne situasjonen har Unex vurdert muligheter for samarbeid. Vi har ønsket å gjøre endringer som sikrer at Kirkenes også i fremtiden vil ha en kundefokusert og konkurransedyktig aktører i dette markedet. Vi har derfor valgt å selge selskapet til Kraemer Maritime AS, den ledende aktøren i dette markedet sier Jan Tore Jørgensen, daglig leder i Unex

Kraemer Maritime har hovedkontor i Tromsø og har på få år etablert seg med avdelinger i Hammerfest, Tromsø, Florø, Bergen, Stavanger, Kristiansund, Oslo og Ålesund. Selskapet hadde i 2001 12 ansatte og omsatte for 25 millioner. I dag omsetter selskapet, med 70 ansatte, for 600 millioner. Selskapet er en del av det tradisjonsrike Kræmer-konsernet i Tromsø som ble etablert i 1938.

– Bevisst og dristig satsing på utviklingen av Kraemer Maritime AS, i en bransje med stort potensial for nytenkning og konsolidering har appell hos mange som ønsker å være med på laget som kunder eller partnere, sier Kay Hugo Hanssen, adm. dir i Kraemer Maritime.

– Vi er svært stolt over at en renommert aktør som Unex velger å forene kreftene med oss. Dette er en anerkjennelse av at de tankene og ideene vi bygger selskapet på er riktige, sier administrerende direktør Kay Hugo Hanssen.

– Vi ser frem til å få nye medarbeidere og egen avdeling i Kirkenes. Dette vil ytterligere styrker vår posisjon i Nordområdene og setter oss i en særstilling når det gjelder å serve våre kunder i denne spennende fremtidsregionen, sier Hanssen

For mer informasjon:

Kay Hugo Hanssen
Administrerende direktør, Kraemer Maritime AS
Mobil: +47 481 55 990
E-post: kay.hugo@kraemer.no
Jan Tore Jørgensen
Daglig leder, Unex Industri og Ship Supply AS
Mobil: +47 450 07 980
E-post: post@unex.no
Del på sosiale medier
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Stengt for kommentarer.