holding@kraemer.no

+47 77 66 35 80

Ny 10 års kontrakt med 4Service

Kommentarer (0) Nyheter, Pressemeldinger

4Service Gruppen og Kraemer Maritime AS inngår en ny 10 års avtale som omfatter leveranser til alle 4Service Offshore enheter på norsk sektor.

4Service og Kraemer Maritime AS har siden 2015 hatt et godt samarbeid. Den nye avtalen sikrer et videre robust og langsiktig samarbeid hvor 4Service og Kraemer Maritime AS sammen tar i bruk nye innovative tekniske løsninger, med høyt fokus på matsikkerhet, bærekraft og miljø.

Om 4Service Gruppen:
4Service ble etablert på slutten av år 2010. Initiativtakerne til 4Service har bakgrunn fra ledende stillinger innen de samme virksomhetsområder og markeder hvor 4Service tilbyr sine tjenester og produkter. 4Service ambisjon er å tilby kundene er bedre produkt og større serviceytelse enn hva som er mulig innenfor de rammer som legges av et stort internasjonalt konsern. Konsernet har rundt 2 800 ansatte fordelt på segmentene Onshore Camps, Offshore Rigs og Facility Service. 4Service har en omsetning rundt 1 500 millioner kroner i 2018. Konsernet er eid av Norvestor VII og de ansatte. Se også www.4service.no

Om Kraemer Maritime AS:
Kraemer Maritime AS som har hovedkontor i Tromsø har bygd opp en landsdekkende kjede innen maritim forsyning og logistikk. Selskapet ble etablert i 1955 og er i dag ledende i Norge innen forsyning til skip og offshore installasjoner. Kraemer Maritime AS er etablert med logistikkavdelinger i Kirkenes, Hammerfest, Tromsø, Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansund og Ålesund, og leverer til alle norske og flere utenlandske havner. Selskapet har i dag 70 ansatte og omsatte i 2018 for 860 millioner norske kroner.
Se også www.kraemer.no

• 4 Service er en kunde som alltid ser etter de mest effektive og fremtidsrettede logistikk- og operasjonsløsningene. For oss er dette en stor anerkjennelse at vi leverer de beste løsninger, produkter og konkurransedyktige priser, sier Salgssjef Fredrik Nilsen i Kraemer Maritime AS.

• Kraemer Maritime AS er en leverandør og samarbeidspartner som er langt fremme på teknologiske løsninger, og er via egne baser leveringsdyktig på hele Norsk sektor. Dette er en meget god match for 4Service sitt behov for fleksibilitet og tilpasningsevne, og er en meget viktig faktor for at 4Service kan imøtekomme og overgå våre kunders krav og forventninger til vår leveranse, sier Innkjøpssjef i 4 Service Gruppen Lars Petter Nilsen

For ytterligere informasjon, ta kontakt med;
Kay Hugo Hanssen
Adm.dir/CEO
E-mail: kay.hugo@kraemer.no
On-Call: +47 481 55 990

Del på sosiale medier
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Stengt for kommentarer.