holding@kraemer.no

+47 77 66 35 80

Ny kontrakt med 4SERVICE Offshore AS

Kommentarer (0) Nyheter

Kraemer Maritime AS har vunnet kontrakten på leveranser av proviant og tjenester til alle rigger på norsk sokkel hvor 4SERVICE Offshore AS (4SERVICE) har catering og renholdstjenester.
Kontrakten startet 1. Oktober 2015. Dette er en betydelig kontrakt for oss summert for hele kontraktsperioden.

  • Kraemer Maritime AS er valgt som leverandør etter å ha blitt vurdert opp mot kriteriene pris, kvalitet og effektive løsninger. Kravene fra 4SERVICE var tøffe. 4SERVICE er cateringselskapet som alltid ser etter de mest fremtidsrettede logistikk og oprerasjonsløsningene. For oss er dette en ny anerkjennelse av at vi kan levere de beste løsninger og produkter samt å vinne med konkurransedyktige priser sier Salgssjef Fredrik Nilsen i Kraemer Maritime AS.

4 SERVICE Gruppen AS har sitt hovedkontor på Lysaker, mens offshoreavdelingen ledes fra Stavanger. 4Service selskapene driver forpleining og catering på offshoreinstallasjoner i Nordsjøen, kantinevirksomhet for offentlige og private bedrifter, samt anleggshotell for verksted og entreprenørbransjen.

  • I en meget tøff bransje, i en svært krevende tid for hele offshorebransjen, gir dette oss i Kraemer Maritime en ny anerkjennelse av at vårt kundefokus, vår konkurransekraft og vår offensive satsing på utvikling av moderne forretningssystemer er fremtidsrettet og riktig. Vi ser nå at utviklingen av avanserte digitale løsninger for service og forsyningsløsninger støttet av digitale løsniner som forenkler og rasjonaliserer administrative funksjoner, noe som bidrar til å optimalisere samarbeidet sier administrerende direktør Kay Hugo Hanssen i Kraemer Maritime AS.
  • Det gjør oss svært stolt at Kraemer Maritime, i en periode hvor hele bransjen møter tunge motbakker fortsetter vår positive utvikling ved at stadig flere kunder velger våre løsninger. I Kraemer Maritime ser vi frem til å ta fatt på oppgaven med å gi 4SERVICE den service og de produkter de trenger, avslutter Hanssen.
Del på sosiale medier
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Stengt for kommentarer.