holding@kraemer.no

+47 77 66 35 80

Nytt oppkjøp for Kraemer Maritime AS

Kommentarer (0) Nyheter, Pressemeldinger

Kraemer Maritime AS styrker seg på Østlandet og i eksportmarkedet med kjøp av deler av Service Mat.

– Service Mat har over en periode hatt fokus på å opparbeide seg i markedet for eksport av norske matvarer til utlandet, herunder Spania. Når vi nå går sammen med Kraemer Maritime AS får vi en robust plattform å satse videre fra. Kraemer Maritime har i dag sin hovedvirksomhet innenfor skipshandel, og derigjennom eksport til skip og offshore virksomhet langs norskekysten. Sammen skal vi nå bli en tydeligere og mer kraftfull leverandør til importører av norsk og skandinavisk mat i utlandet sier Geir A Røraas i Service Mat.

Service Mat er etablert på Lillestrøm, med virksomhet innenfor Catering, Kantinedrift og eksport. Det er eksportdelen som nå overdras til Kraemer Maritime AS. Gründerne i Service Mat, Geir A Røraas og Kent I Røraas, følger med over til Kraemer Maritime AS

Kraemer Maritime har hovedkontor i Tromsø og logistikkavdelinger i Kirkenes, Hammerfest, Tromsø, Kristiansund, Ålesund, Bergen, Stavanger, og Oslo. Selskapet hadde i 2016 ca 70 ansatte og omsatte for ca 500 millioner kroner. Selskapet er en del av det tradisjonsrike Kræmer-konsernet i Tromsø.

– Vi er fornøyd med at en aktør som Service Mat med betydelig potensiale, innenfor en nisje som passer godt inn med vår eksisterende virksomhet, velger å forene kreftene med oss i fremtiden. Det er et lite kjent faktum at vi i årevis har levert norske varer til ulike aktører i dagligvaremarkedet i land der nordmenn bor og ferierer. Med Service Mat på laget får vi ny kraft inn i denne delen av virksomheten. Vi ser frem til den videre utviklingen sier Kay Hugo Hanssen i Kraemer Maritime AS.
For ytterligere informasjon, ta kontakt med

Kay- Hugo Hanssen
Adm.dir/CEO
E-mail: kay.hugo@kraemer.no
On-Call: +47 481 55 990

Del på sosiale medier
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Stengt for kommentarer.