holding@kraemer.no

+47 77 66 35 80

Strategisk samarbeid med Eitzen Maritime Services

Kommentarer er skrudd av for Strategisk samarbeid med Eitzen Maritime Services Nyheter

Det er med stor glede vi kan orientere om at Kraemer Maritime og Eitzen Maritime Services, med virkning fra 10.07.09, har besluttet å inngå strategisk samarbeidsavtale.

Skipshandel er en bransje i stadig endring. Krav fra myndigheter og omgivelser for øvrig, blir stadig mer omfattende. Markedet forandrer seg, lokal og regional kunnskap og service er viktige byggesteiner, samtidig som globale aktører i større og større grad setter dagsordenen. I lys av denne situasjonen har Kraemer Maritime og Eitzen Maritime Services valgt å inngå strategisk samarbeidsavtale. Avtalen understøtter at våre kunder i fremtiden vil ha en samarbeidsallianse å forholde seg til, som er kundefokusert og konkurransedyktig i markedet for maritim forsyning og logistikk både i Norge og i utlandet.

Kraemer Maritime har de siste årene bygget en landsdekkende kjede innen maritim forsyning og logistikk, og har utviklet moderne og effektive forretningssystemer for å understøtte en optimal service for våre kunder. Kraemer Maritime er i dag ledende i Norge innen forsyning til skip og offshore installasjoner med avdelinger i Hammerfest, Tromsø, Kristiansund, Ålesund, Florø, Bergen, Stavanger og Oslo.

Eitzen Maritime Services har, i likhet med Kraemer Maritime, de senere år opplevd betydelig vekst hovedsakelig gjennom oppkjøp. Eitzen Maritime Services er i dag i stand til å forsyne sine kunder gjennom sitt verdensomspennendene nettverk i Nord og Sør Amerika, Europa, Afrika, Midt-Østen og Asia.

Samarbeidsavtalen mellom Kraemer Maritime og Eitzen Maritime Services, er inngått i den hensikt at begge selskap nå skal kunne framstå som enda bedre leverandører til våre eksisterende og framtidige kunder. Konkurransedyktige betingelser, forbedret vareutvalg og god service basert på fremtidens forretningsmodeller, er vårt utgangspunkt for samarbeidet.

Ved spørsmål, ta kontakt med Fredrik Nilsen på mobil +47 970 92 400, eller fredrik@kraemer.no.

Del på sosiale medier
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Stengt for kommentarer.